Lampi de lucru pentru tractoare si masini agricole – noutati de la Wesem

lampi de lucru led

Lucrarile de primavara de pe camp trebuie facute la timpul lor pentru ca plantele sa aiba o dezvoltare sanatoasa. Orice intarziere cu lucrarile agricole poate fi dezastruoasa pentru cultura.

lampi de lucru led pentru tractoare si utilaje agricole

Ca in fiecare an, Wesem vine cu solutii inovatoare care ajuta proprietarii de tractoare si utilaje agricole sa poata extinde ziua de lucru chiar si pe timpul noptii, in conditii de iluminare optima.

In acest scop firma Wesem ne propune o gama larga de lampi cu LED si cu bec care ne pot ajuta in iluminarea spatiului de lucru pe timpul noptii.

Lampi de lucru LED

Lampile de lucru cu lumina led au o luminozitate foarte mare de aceea sunt foarte eficiente in iluminarea spatiului de lucru.

  • Proiectoare de lucru CRV1 – Seria CRV1 sunt lampi de lucru de calitate superioara cu un flux luminos de 5500 lm disponibil in diverse versiuni (cu cablu, conector Deutsch, suport magnetic si cablu spiralat)
  • Proiectoare de lucru CRV2 – Serisa CRV2 sunt lampi cu un fascicul luminos larg sau focalizat si un flux luminos de 1500 – 2000 de lm. Merita amintita versiunea de proiector de lucru cu fascicul focalizat cu unghi de distributie a luminii de 4 grade.

Cadrele lampii sunt disponibile intr-o gama larga de culori asa ca acesta poate fi personalizata dupa preferinte.

00015003
  • Far cu semnalizare EGV1 cu 4 functii si lumina LED – far principal pentru masini agricole, economic din punct de vedere energetic si cu o tehnologie foarte avansata.
  • Proiectoare incastrate CRP2 cu flux luminos de 3000 lm. – O noutate marca Wesem care in curand va intra pe piata, Sunt primele faruri care au un sistem optic de tip Combo (combina fasciculul de lumina larg si focalizat) Aceasta lampa este un model incastrat dedicat pentru tractoare si combine agricole.

Lampi de lucru Halogen

Nu putem sa trecem peste lampi de lucru si sa nu amintim si lampile halogen care sunt fiabile si rezistente.

  • Proiectoare LPRC – o alternativa aftermarket pentru lampi tractoare John Deere

Sezonul muncilor de primavara merita inceput cu lampi de buna calitate astfel incat sa putem lucra cat mai eficient. Pentru ca este o perioada scurta in care e nevoie de multa munca este bine sa ne asiguram o iluminare adecvata a vehiculului nostru pe timpul noptii.

Pentru mai multe detalii despre proiectoarele de lucru, dati click pe imagini si vizitati paginile cu prezentarea produselor.

proiector de lucru LED CRV1
Proiector de lucru CRV1
proiector lucru crv2 cablu articol
Proiector de lucru CRV2
This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.