Returnare produse

Pentru a va oferi cele mai bune servicii si produse, oferim posibilitatea de returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare de la ridicarea/receptionarea acestora indiferent de motive. Pentru returnare, este important sa ne instiintati telefonic si pe email (office@strenger.ro) in termenul stabilit, dupa care produsul poate fi trimis inapoi la depozitul nostru. Formularele completate in afara termenului de returnare nu vor fi luate in considerare. Returnarea se va face pe cheltuiala cumparatorului si in cele mai bune conditii. Produsul poate fi returnat in urmatoarele conditii:

  • A) A fost trimis formularul de retur sau ati trimis o declaratie conform careia doriti sa renuntati la comanda cu numarul aferent, la sediul firmei noastre, in termen de 10 zile de la ridicarea comenzii.
  • B) Produsul trebuie sa fie in ambalajul original complet in care a fost livrat.
  • C) Ambalajul si produsul nu trebuie sa prezinte semne de deteriorari, urme de uzura sau zgarieturi.
  • D) Expedierea trebuie sa fie facuta in termen de 2 zile lucratoare de la primirea numarului de retur
  • E) Documentul de transport trebuie sa contina numarul de retur al produsului.

In cazul in care toate conditiile sunt indeplinite si produsul ajunge inapoi la sediul nostru, in stare buna, vom rambursa integral pretul de achizitie al acestuia. Daca produsele returnate nu sunt conforme cu conditiile indicate mai sus la puntul B si C, acestea nu vor fi acceptate la retur.

Rambursare

Odata ce produsele ajung la sediul nostru si se constata ca toate conditiile de returnare au fost indeplinite, veti primi confirmare pe email ca produsele returnate au fost acceptate si va incepe procesul de rambursare. Se vor cere in scris detaliile contului in care se cere rambursarea si in termen de maxim 14 zile calendaristice se va face rambursarea sumei. Daca returul s-a facut personal la sediul nostru, dupa acceptarea produselor returnate, rambursarea se va face pe loc.