Categorii

Descarcare catalog 2015

Producatori

Termeni si conditii de utilizare

Intregul continut al acestui site este proprietatea firmei SC. Strenger Er Pol Srl.

Dreptul de autor, marcile inregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului. 

Continutul strenger.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afişat, transmis sau inregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau inregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitandu-se la acestea, şi nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al SC. Strenger Er Pol Srl.

Conform legilor romane, incalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. SC. Strenger Er Pol Srl si orice alt nume de produs sau serviciu aflat in conexiune cu SC. Strenger Er Pol Srl sunt marci ale acesteia. 

SC. Strenger Er Pol Srl nu poate avea nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind strenger.ro.

SC. Strenger Er Pol Srl nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. SC. Strenger Er Pol Srl isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului catre acele domenii internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri in prejudiciul SC. Strenger Er Pol Srl.