Furtunuri

Descarcare catalog 2015

Producatori

Furtunuri

FURTUNURI INDUSTRIALE

Furtunuri industriale pentru diverse instalatii, furtunuri pentru aer comprimat cu aplicatie generala, furtunuri pentru apa si aburi, furtunuri pentru combustibil si ulei, furtunuri pentru produse chimice, acizi si baze. Furtunuri pentru lubrifianti si lichide hidraulice, lichide de racire, pentru vopsea si solventi, instal...

FURTUNURI INDUSTRIALE

Furtunuri industriale pentru diverse instalatii, furtunuri pentru aer comprimat cu aplicatie generala, furtunuri pentru apa si aburi, furtunuri pentru combustibil si ulei, furtunuri pentru produse chimice, acizi si baze. Furtunuri pentru lubrifianti si lichide hidraulice, lichide de racire, pentru vopsea si solventi, instalatii racire, instalatii frana, furtunuri agricole utilizate la spayuri agricole si pesticide, furtunuri drepte sau in spirala, de rezistenta mare la impact si la temperaturi.

Mai multe

Furtunuri Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Furtunuri apa si aburi

  Furtunuri de apa si aburi

  Furtunuri de apa si aburi, multifunctionale, flexibile utilizate pentru pentru fluxul de apa industriala. Catalogul contine diverse tipuri de furtunuri de apa si aburi. Pentru mai multe informatii va rugam vizualizati produsele din categoria furtunuri de apa si aburi.

 • Furtunuri de aer...

  Furtunuri de aer comprimat

  Furtunuri pentru aer comprimat de inalta calitate utilizat la fluxul de aer comprimat, de apa industriala si a unor substante chimice slabe. Pentru detalii va rugam vizualizati produsele din categoria furtunuri de aer comprimat.

 • Furtunuri gaze

  Furtunuri pentru gaze

  Categoria furtunuri pentru gaze de inalta calitate utilizata la fluxul de gaze. Furtunuri de gaze pentru aparate de sudura, furtun oxigen si furtun acetilena, furtunuri pentru gaze propan butan, gaz lichefiat sau gaze naturale. Aceste furtunuri pentru gaze sunt rezistenti la factori atmosferici.
 • Furtunuri combustibil...

  Furtunuri pentru combustibil si ulei

  Furtunuri pentru combustibil si ulei utilizate la fluxul de combustibil la motoare si uleiuri. Aceste furtunuri sunt foarte rezistente la factori atmosferici si la abraziune. Pentru informatii suplimentare parcurgeti oferta noastra de furtunuri pentru combustibil si ulei.

 • Furtunuri auto

  Furtunuri auto

  Furtunuri auto pe diverse functii utilizate la vehicule. Furtunuri auto de clasa GPL pentru sistemul de raciere sau de incalzire auto, furtunuri auto pentru sistemul franare, combustibil sau pentru transportul aerului cald in motor.

 • Furtunuri chimice

  Furtunuri chimice pentru acizi si baze

  Furtunuri chimice pentru acid si baze. Furtunurile pentru substantele chimice sunt utilizate pentru fluxul de solutii de acizi si baze de diverse concentratie. Aceste furtunuri pentru chimice sunt utilizate in industria de produse chimice si sunt foarte rezistente la coroziunea provocata de solutiile pe baza de acizi si baze.

 • Furtunuri agricole

  Furtunuri agricole pentru pesticide

  Furtunuri agricole pentru pesticide si spray-uri agricole. Furtunurile agricole sunt utilizate la circularea de solutii, emulsii si suspensii de apa a pesticidelor, in aparate de stropit si la circularea pesticidelor sau a ingrasamintelor, a lichidelor minerale.

 • Furtunuri alimentare

  Furtunuri alimentare

  Furtunuri alimentare de inalta calitate utilizate la circularea produselor alimentare, unde este necesara cauciucul inodor si fara gust. Acestia sunt utilizate in special in industria alimentara pentru circulatia de apa potabila, lapte si alte produse lactate, sucuri, musturi, bauturi cu continut de alcool.

 • Furtunuri rezistente...

  Furtunuri rezistente la abraziune

  Furtunuri rezistente la abraziune utilizate la transportarea materialelor abrazive, mortar, nisip pentru sablare si alte materiale abrazive. 

 • Furtunuri speciale

  Furtunuri speciale cu rezistenta la caldura

  Furtunuri speciale cu rezistenta la caldura pentru echipamente feroviale, echipamente pentru stingerea incendiilor si extintoare, furtunuri industria miniera si pentru vidanjare.

 • Furtunuri din PVC

  Furtunuri din PVC

  Furtunuri din PVC fara armatura, utilizat pentru fluxul de apa, acizi si baze, benzina, uleiuri si produse chimice slabe.

 • Furtunuri hidraulice

  Furtunuri hidraulice

  Furtunuri hidraulice utilizate pentru manipularea de ulei hidraulic în diferite industrii şi agricultură. Acest furtunuri hidraulice sunt din cauciuc sintetic, rezistente la uleiul hidraulic. In oferta noastra de furtunuri hidraulice veti gasi furtunuri hidraulice cu insertie simpla de sarma de otel si furtunuri hidraulice cu insertie dubla de sarma de otel.