Proiectorul CRC5 montat pe ATV-uri si utilaje de pompieri salveaza vieti

proiector de lucru rotund CRC5

proiector de lucru rotund CRC5

Proiectorul LED CRC5 de la Wesem, montat pe ATV-uri si utilaje de pompieri primeste un rol din ce in ce mai frecvent in cadrul operatiunilor de cautare si salvare in zona. In perioada toamna-iarna ziua e mai scurta si se lasa intunericul foarte repede iar in cazul accidentelor iluminarea cat mai buna a zonei este indispensabila.

Pentru a actiona eficient, fortele de salvare si pompierii din Polonia si-au montat pe vehicule acest proiector CRC5 asigurand astfel iluminarea necesara in cadrul operatiunilor de cautare si salvare in zona. Astfel ei pot accesa locuri de altfel inaccesibile si pot mai usor sa-si desfasoare cautarile in paduri si drumuri laturalnice.

Totodata si in cazul accidentelor proiectorul CRC5 ofera o iluminare foarte buna a spatiului dand sansa pompierilor de a efectua cu succes operatiunea de salvare. Mai jos puteti vedea o imagine din locul unui accident care a avut loc in urma cu cativa ani in Polonia, locul este perfect iluminat de un Jeep care avea montate in fata proiectoare suplimentare cu LED CRC5 asigurand astfel iluminarea necesara salvarii.

Puteti cumpara proiectorul CRC5 aici:

http://www.strenger.ro/proiectoare-de-lucru/639-proiector-de-lucru-rotund-crc5-a-b.html

Alte poze:

proiector CRC5 pe ATV

salvare accident

Sursa poze:

https://www.facebook.com/SekcjaPoszukiwawczoRa

This entry was posted in Fără categorie. Bookmark the permalink.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.